FAMEUS publiceert regelmatig materiaal waarin feiten met betrekking tot FAMEUS op een grafisch aantrekkelijke manier worden weergegeven. Dit materiaal is op deze plek te vinden.

Met trots presenteren wij u het jaarbeeld FAMEUS 2016-2017. In ons jaarbeeld ziet u wat we als Team in het afgelopen jaar bereikt hebben. We hebben vol ingezet op de doorontwikkeling van onze kernwaarden herstel, ontwikkeling en ontplooiing. Dit hebben we samen gedaan met de mensen die bij ons aan hun herstel komen werken, onze vrijwilligers, de studenten, de ervaringsdeskundigen, de collega’s van GGz Breburg en alle netwerkpartners. FAMEUS heeft de aflopen twee jaar een duidelijke verbindende positie verworven tussen GGz Breburg en het sociaal domein. Met als doel een rijk aanbod te organiseren op het gebied van herstel, ontwikkeling en ontplooiing voor kwetsbare burgers. Klik hier voor het jaarbeeld 2016-2017.

 
Vanuit het team van FAMEUS willen we u bedanken voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar, en spreken we de hoop en het vertrouwen uit dat we samen in 2018 verder gaan groeien in herstel, ontwikkeling en ontplooiing!