FAMEUS wordt mede mogelijk gemaakt door:

  

Het succes van ervaringsdeskundigheid bij 6 maatschappelijke organisaties

Buro Maks, GGz Breburg, Novadic Kentron, RIBW Brabant, SMO Breda en SMO Traverse werken samen op het vlak van ervaringsdeskundigheid.

Samenwerken daar kun je binnen de zorg bijna niet omheen. Maar wat het nu oplevert voor cliënten, is niet altijd duidelijk. Vandaar dat wij dit inzichtelijk willen maken met bijgevoegde infographic.

Het belang van ervaringsdeskundigheid en de impact op het herstelproces van cliënten is groot. Als 6 organisaties gaan wij een stap verder en maken dit concreet. Wij zorgen dat ervaringsdeskundigheid onlosmakelijk verbonden is aan onze organisaties.

Wij doen dit op een efficiënte manier: samen weten we meer, samen kunnen we meer voor elkaar krijgen op allerlei vlakken zoals voorlichting, ontwikkeling & ontplooiing en middels een gezamenlijke regiegroep.

Met wie van ons 6-en u ook samenwerkt: u krijgt altijd indirect de kennis en kracht van ons allemaal en daarnaast behouden we onze individuele expertise. Als 6 organisaties zijn wij overtuigd van de kracht van samenwerken, hebben wij ervaringsdeskundigheid hoog in het vaandel staan en gaan we altijd oplossingsgericht te werk.

Kortom: 'de winst is voor iedereen'. Lees hier meer over het gezamenlijk aanbod van ons met het RIBW en MSS.