Wil je meer grip op je budget? De “Lift je leven” groep, bedoeld voor iedereen die meer grip wilt krijgen op zijn of haar budget, start wekelijks op woensdag 13 maart als nieuwe werkgroep in Breda.

Je wordt gestimuleerd om bewust en zorgvuldig om te gaan met je geld en je leven. Ook leer je hoe je zoveel mogelijk uit je budget kunt halen met de huidige middelen.

Je wordt in 12 bijeenkomsten van 2,5 uur door het lesmateriaal geleid. Dit lesmateriaal, getiteld “Gelukkig met Genoeg” bestaat uit 4 katernen:
Goed bezig
Goed met groen
Goed met geld en
Goed in je vel.
Elk katern bevat informatie en gezamenlijke opdrachten. Daarnaast zijn er individuele opdrachten waarin je specifiek met je eigen situatie aan de slag gaat met onder meer duurzaamheid en wat levert het me op, geldzaken op orde, stoppen met shoppen, meten is weten, lekker eten voor een prikkie en goedkoop sporten. Je hoeft niet alles te delen met de anderen, want je huishoudboekje blijft privé als je dat wilt.

De bijeenkomsten zijn steeds op woensdag van 13.00 tot 15.30 uur bij:
Tientjes Academie
Princentuin 2
4813 CZ Breda

Aanmelden doe je door je naam en telefoonnummer te mailen naar: breda@budgetkring.nl. De kringbegeleidster neemt dan contact met je op voor een intake gesprek.
Deelname (inclusief lesmateriaal) is gratis. Voorwaarde is dat je je actief inzet.

Zie ook https://www.liftjeleven.nu