Naast ons vaste aanbod van cursussen, hebben we een variabel aanbod. Deze lessen zijn gebaseerd op het concept van het 'recovery college'. Daarbij gaat het erom dat je ervaart wat en hoe het is om te leren en dat je weer je eigen kracht en kwaliteiten ontdekt.

Workshops

Workshop samen (hard)lopen

Het is vanaf 27 mei elke maandag en vrijdag van 11.00 tot 12.30 uur. Verzamelen bij de FAAM-fabriek in Breda. Deelname is gratis; wel graag aanmelden via fameusbreda@ggzbreburg.nl.

Balans in je lijf... balans in je hoofd

Hoe is het gesteld met de balans in jouw leven? Daar kun je achter komen in de workshop 'Balans in je lijf... balans in je hoofd', die sinds 11 januari gegeven wordt. Tijdens de workshop wordt onder meer gewerkt met het mechanisch paard 'Joker'. Het is elke vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur in de FAAM-fabriek in Breda. Deelname is gratis; wel graag aanmelden via fameusbreda@ggzbreburg.nl.

Les geven

Wil je zelf een een bijdrage leveren als docent of heb je een ander idee, dan kan je mailen naar fameusbreda@ggzbreburg.nl. In de verschillende wijkcentra in Tilburg wordt ook van alles georganiseerd, dus het is de moeite waard om daar eens te kijken.