Bij het LeS-Lokaal is iedereen welkom. Het LeS-Lokaal van FAMEUS staat voor Leren en Samen doen.

Het variabele programma

Dit deel van het LeS-Lokaal is gebaseerd op het concept van het Recovery College. Het Recovery College, ontstaan in Amerika, is een plek waar je zelf aan kunt geven wat je graag wil leren. Je kan ook iets leren aan anderen en zo het lesgeven ervaren.

Het gaat erom dat je ervaart wat en hoe het is om te leren en dat je weer je eigen kracht en kwaliteiten ontdekt. Dit een veilige omgeving met lotgenoten en ervaringsdeskundigen onder elkaar. 

Vraag en aanbod

Wanneer er vraag is naar bepaalde lessen, inventariseren we of er meer mensen zijn die interesse hebben in die les en gaan we op zoek naar een docent zodat we de lessen aan kunnen bieden. Andersom kan je ons ook benaderen als je les wil geven. Daarvoor hoef je geen ervaring te hebben als docent.

Het opzetten van een Recovery College ontstaat alleen door de inzet van mensen die iets willen leren. Het blijft zich ontwikkelen en zal steeds variëren. 

Agenda

Houd Facebook in de gaten en de pagina van Breda en Tilburg over het flexibel aanbod. Neem ook eens een kijkje in onze agenda over wat er allemaal nog meer te doen is bij FAMEUS.