Naast ons vaste aanbod van cursussen, hebben we een variabel aanbod. Deze lessen zijn gebaseerd op het concept van het 'recovery college'. Daarbij gaat het erom dat je ervaart wat en hoe het is om te leren en dat je weer je eigen kracht en kwaliteiten ontdekt. Zo organiseren we regelmatig geschiedenislessen en komen we bij elkaar om te poolen.

Afgelopen zomer hebben we voor het eerst, en met succes, een Summerschool georganiseerd. Denk aan een les yoga, een film kijken, een les over zingeving of een interculturele middag met hapjes. Gedurende twee weken kon je één of meerdere lessen volgen.  In de week van 10 t/m 14 december komt daarop een vervolg. Houd deze website of onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie over wat er dan precies te doen is en waar je moet zijn.

Wil je zelf een een bijdrage leveren als docent of heb je een ander idee, dan kan je mailen naar fameustilburg@ggzbreburg.nl. In de verschillende wijkcentra in Tilburg wordt ook van alles georganiseerd, dus het is de moeite om daar eens te kijken.