Naast ons vaste aanbod van cursussen, hebben we een variabel aanbod. Deze lessen zijn gebaseerd op het concept van het 'recovery college'. Daarbij gaat het erom dat je ervaart wat en hoe het is om te leren en dat je weer je eigen kracht en kwaliteiten ontdekt. Zo organiseren we regelmatig geschiedenislessen en komen we bij elkaar om te poolen.

Workshops

Er zijn momenteel geen workshops in Tilburg.

Summer- en winterschool

Afgelopen zomer hebben we voor het eerst, en met succes, een Summerschool georganiseerd. Denk aan een les yoga, een film kijken, een les over zingeving of een interculturele middag met hapjes. Gedurende twee weken kon je één of meerdere lessen volgen. 

In december hebben we vervolgens voor het eerst een Winterschool georganiseerd. We hebben o.a. gewandeld, geschreven en kerstliedjes gezongen.

In de eerste twee weken van juli 2019 komt er weer een Summerschool. Houd deze website en onze Facebook-pagina in de gaten voor meer informatie.

Les geven

Wil je zelf een een bijdrage leveren als docent of heb je een ander idee, dan kan je mailen naar fameustilburg@ggzbreburg.nl. In de verschillende wijkcentra in Tilburg wordt ook van alles georganiseerd, dus het is de moeite waard om daar eens te kijken.