Wil je weten wat ervaringsdeskundigheid is en of het werk als ervaringsdeskundige iets voor jou is? Wil je jouw belastbaarheid vergroten, jezelf voorbereiden op studie of werk én ondertussen verder werken aan Herstel, Ontwikkeling en Ontplooiing? Dan zit je bij de Verdieping goed!
De cursus De Verdieping is een mooie voorbereiding op jouw stappen die je verder wilt gaan zetten: Je leert onder andere nog meer over ervaringsdeskundigheid, gesprekstechnieken en omgangsvormen, je maakt je portfolio met een persoonlijk ontwikkelingsplan en je presenteert je herstelverhaal aan je groep!

Voorwaarden

Het is belangrijk dat je voorafgaand aan De Verdieping eerst de cursus Werken met Eigen Ervaring hebt afgerond en bij voorkeur de cursus Herstellen Doe Je Zelf of De WRAP ook.
Cursisten die minstens 80% van de bijeenkomsten hebben bijgewoond ontvangen aan het eind van de cursus een certificaat.

Hoe ziet de cursus er praktisch uit?

  • Er kunnen minimaal 8 en maximaal 10 personen deelnemen.
  • De cursus bestaat uit 12 wekelijkse groepsbijeenkomsten van 3 uur.
  • De studie belasting is per persoon verschillend maar gemiddeld zo'n 6 uur per week inclusief de cursus.

Wie geeft de cursus?

De cursus wordt gegeven door een gecertificeerde trainer van FAMEUS, meestal samen met een co-trainer.

Waar wordt de cursus gegeven?

De cursus wordt op diverse locaties gegeven in Breda en Tilburg.

Kosten

Voor de cursus wordt een vergoeding gevraagd van € 150. Kom je van buiten ons werkgebied (zie kaartje) dan betaal je € 500 voor de cursus en € 25 voor het cursusmateriaal.

Als je een uitnodiging hebt gehad en bevestigd hebt dat je mee gaat doen, ben je ons het bedrag verschuldigd. Ook nog als je tussentijds stopt. De map mag je dan uiteraard houden. 

Hoe meld je je aan?

Klik op contact voor de adresgegevens van FAMEUS.