FAMEUS kent verschillende inlopen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Inloop in Breda

De inloop is een laagdrempelige activiteit waar je onder het genot van een kopje koffie of thee andere mensen kunt ontmoeten, een praatje kunt maken of een vraag kunt stellen aan een ervaringsdeskundige. Vind je het een te grote stap om de eerste keer zelf te komen? Bel dan gerust om eerst kennis te maken met een van de ervaringsdeskundigen. Eventueel maken we een afspraak voor een huisbezoek.

Er is inloop op de vaste locatie van FAMEUS in de FAAM-fabriek aan de Liniestraat 19.

  • Elke dinsdagmiddag van 13.00-15.00 uur
  • Elke donderdagmiddag van 13.00-15.00 uur

In het weekend organiseert FAMEUS een inloop in koffieruimte de Zoete Inval van SMO aan de Liniestraat 19 in Breda:

  • 2e zondag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur
  • 4e zondag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur

Inloop in Tilburg

Psychische problemen leiden vaak tot eenzaamheid. Je trekt je meer terug of de mensen om je heen begrijpen je niet zo goed. Je lijkt er niet bij te horen of weet niet goed hoe je (weer) aansluiting moet vinden met de wereld om je heen. Misschien kan dan het Maatschappelijk SteunSysteem (MSS) van de gemeente Tilburg je helpen. We komen langs, luisteren naar je verhaal en kijken samen naar hoe je weer wensen waar kan maken.

Dus als je behoefte hebt aan een steuntje in de rug, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een indicatie is niet nodig en onze dienstverlening is kosteloos. Bel of mail FAMEUS locatie Tilburg voor meer informatie of neem direct contact op met MSS.