FAMEUS kent verschillende inlopen. Hier lees je er meer over.

FAMEUS locatie Tilburg

Psychische problemen leiden vaak tot eenzaamheid. Je trekt je meer terug of de mensen om je heen begrijpen je niet zo goed. Je lijkt er niet bij te horen of weet niet goed hoe je (weer) aansluiting moet vinden met de wereld om je heen. Misschien kan dan het Maatschappelijk SteunSysteem (MSS) van de gemeente Tilburg je helpen. We komen langs, luisteren naar je verhaal en je wensen en kijken samen naar hoe je die wensen waar kan maken. Heb je behoefte aan een steuntje in de rug, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een indicatie is niet nodig en onze dienstverlening is kosteloos! Bel of mail FAMEUS locatie Tilburg voor meer informatie over het Maatschappelijk SteunSysteem en hoe dit jou kan helpen of neem direct contact op met MSS.

FAMEUS locatie Breda

De inloop is een laagdrempelige activiteit waar je onder het genot van een kopje koffie of thee andere deelnemers kunt ontmoeten, een praatje kunt maken of een vraag kunt stellen aan een ervaringsdeskundig medewerker. Eventueel maken we een afspraak voor een huisbezoek. De inloop is voor iedereen toegankelijk. Vind je het een te grote stap om de eerste keer zelf te komen? Bel dan gerust om eerst kennis te maken met een van de ervaringsdeskundigen.

Er is inloop op:

  • dinsdagmiddag 13.00-15.00 uur
  • donderdagmiddag 13.00-15.00 uur

De locatie is de vaste locatie van FAMEUS in de FAAM-fabriek aan de Liniestraat 19.

Zondag Inloop

Elke 2e en 4e zondag van de maand organiseert FAMEUS locatie Breda een inloop in de koffieruimte (de Zoete Inval) van SMO aan de Liniestraat nr. 19 in Breda. Van 14.00 uur tot 16.00 uur ben je van harte welkom.

Overzicht Inlopen Breda

Meer informatie over de inlopen in Breda? Klik hier voor een overzicht van de inlopen in Breda.