Bij het LeS-Lokaal is iedereen welkom. Het LeS-Lokaal van FAMEUS staat voor Leren en Samen doen.

Het LeS-Lokaal en bestaat uit twee onderdelen; een onderdeel met een vaststaand programma van diverse cursussen en een onderdeel met een variabel aanbod waar je workshops kunt volgen of geven. 

Vast aanbod LeS-lokaal

Het vaste aanbod bestaat uit verschillende cursussen:

Start: er starten cursussen in januari, april en september. De cursussen 'Wat is herstel?' en 'Samen ondersteunen' starten als de groep vol is.

Locatie: het aanbod van LeS-Lokaal Tilburg wordt uitgevoerd in drie verschillende wijkcentra: Zuiderkwartier (Tilburg Zuid), Heyhoef (Reeshof) en De Ypelaer (Tilburg Noord).  Zo is het aanbod voor iedereen bereikbaar. In Breda zijn we actief in De Teruggave en Talentenfabriek De Faam. In Roosendaal bieden we ook enkele cursussen op het adres Edisonstraat 55. In Zevenbergen (Multifunctioneel Centrum De Kristal, Kristallaan 25c) kun je de cursus 'Wat is herstel?' doen. 

Hoe meld je je aan? Aanmelden voor een cursus kan via het aanmeldformulier. Wij zetten je dan op de wachtlijst. Zodra bekend is wanneer de cursus start, krijg je een uitnodiging met data, plaats en tijd.

We vragen een bevestiging van je of je definitief meedoet. Het is belangrijk om daarop te reageren, want dan kunnen we eventueel nog iemand anders van de wachtlijst uitnodigen. Als je niet mee kan doen in de eerstvolgende groep, omdat die al vol zit, ontvang je daar ook bericht van.

Je kan je per keer voor één cursus aanmelden, zo kunnen meer mensen meedoen. Daarnaast is het zo dat herstel niet te voorspellen is en dat je niet weet wat een cursus met je doet, dus is het beter om per moment te kijken welke cursus dan passend is.

Informatiebijeenkomsten

Weet je nog niet welke cursus het beste bij je past, heb je interesse in vrijwilligerswerk bij ons of wil je andere informatie? Dan raden we je aan om naar een informatiebijeenkomst te komen. Er is genoeg ruimte voor al je vragen.

De volgende bijeenkomsten zijn:

  • Maandag 3 februari van 13.30 tot 15.30 in Roosendaal (1e verdieping Pius X, Edisonstraat 55). Graag aanmelden bij Daniejel via d.degreef@ggzbreburg.nl.
  • Donderdag 5 maart van 13.30 tot 15.30 in Roosendaal (1e verdieping Pius X, Edisonstraat 55). Graag aanmelden bij Daniejel via d.degreef@ggzbreburg.nl.
  • Dinsdag 7 april van 13.30 tot 15.30 in Roosendaal (1e verdieping Pius X, Edisonstraat 55). Graag aanmelden bij Daniejel via d.degreef@ggzbreburg.nl.

Flexibel aanbod LeS-lokaal

Bij het flexibel aanbod staat de vraag van de deelnemer centraal. Lees hier meer over onze diverse workshops, om te volgen of te geven.